ENGLISH

Een Smålandsk idylle,

Een  keurige ruime stuga, vakantiewoning voor 6 tot 7 personen gelegen op 5 kilometer van de stad Vimmerby. De stuga staat op een heuvel aan de rand van bos en weide en is onlangs geheel gerenoveerd. Op de benedenverdieping bevindt zich een lichte en ruime woonkamer/woonkeuken van 30 m2 en een ruime nieuwe badkamer met douche, toilet en wastafel.

Op de bovenverdieping, 45 m2, zijn 3 keurige slaapkamers en  een  toilet met wastafel. De bovenverdieping met ramen die een rustiek uitzicht geven op de weilanden en bossen, is goed geisoleerd waardoor het in de zomer comfortabel koel en in de winter warm is.

Alle kamers zijn voorzien van nieuwe uitzetramen met 3 dubbelglas.

Bedlinnen en keukenlinnen is te huur.

De keuken is voorzien van koelkast, vriezer, afwasmachine, keramische kookplaat,  magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster.

Tevens is de stuga voorzien van een wasmachine en televisie.

Op de benedenverdieping is een gezellige woonkeuken en kamer met tuindeur die toegang heeft tot een terras op het zuidoosten.

Tuinmeubilair en barbecue aanwezig.

Het is niet toegestaan om in de stuga te roken en  huisdieren mee te nemen.

Fietsen zijn te huur. Prachtige wandelmogelijkheden in de bossen direkt achter de woning en in de wijde omgeving met bossen, beken, meren en weidegebieden en pittoreske dorpen.

Als men geintresseerd is in paarden kan men op het erf een kijkje nemen in de stallen in de ladugard, een zweedse landbouwschuur en een ritje maken in de manegebak in het weiland.

Ook is er op afspraak de mogelijkheid voor kinderen om een ritje in de ponywagen in de directe omgeving van de woning.